După ce ați examinat schema de reglare alcalină – acidă, a venit vremea să aflați valorile alcaline/acide ale alimentelor și substanțelor pe care le ingerați, inhalați sau absorbiți în corp.

Spre exemplu, oricare din procedeele precum prepararea, înghețarea, conservarea sau păstrarea cu ajutorul zaharurilor sau chimicalelor reduc cu mult valorile numerice alcaline/ acide ale fructelor. Aceasta include toate gemurile, jeleurile, fructele tratate cu sulf și alte produse din fructe procesate.

Faceți un experiment! Urmăriți schemele alimentelor și valorile lor alcaline/acide și aplicați regula 80/20 (mâncați 80% alimente din lista celor formatoare de alcalinitate și 20% din lista celor formatoare de aciditate).

dieta alcalina aciditate sanatate metabolism

LEGUME– pagina următoare

Be Sociable, Share!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next
Alis M.
Este expertă în arta procrastinării și specialistă în așteptarea Inspirației, are carnet de șofer, categoria Pisică, este content manager în cadrul Asociației Scriitorilor în Zațul de Cafea, iar timpul liber și-l petrece împachetând fum și salvând balenele de la înec. Are capul în nori și picioarele bine înfipte în bocanci. Când va fi mare, Alis vrea să devină fotoliu.

1 COMMENT

Leave a Reply