Sunt cel puțin 10 lucruri la care o pisică se pricepe mai bine decât tine. Noi am făcut un studiu de caz pe motanul Titus:

1. O pisică se spală mai des.

Te speli de fiecare dată când pune mâna cineva pe tine? Sau de fiecare dată când îți stă părul altfel decât ai vrea? Mergi pe stradă liniștit și îți amintești că ești prăfuit așa că te oprești în mijlocul drumului să te împrospătezi? Ne gândeam noi.

motanul Titus
 
2. O pisică este mult mai perseverentă decât tine

Nu vrei să o drăgălești? O vei face. Nu e timpul să o hrănești? Ba da, este. Nu ai chef să o scoți la plimbare în parc? Vei avea. Va sta pe capul tău și, în cel mai fericit caz, se va holba cu nesimțire, până când vei ceda. În cel mai rău caz? Îți va cânta, în dulcele stil pisicesc, simfonia I a lui Havergal Brian.

cute cat
 
3. O pisică este mai drăgăstoasă

Spre deosebire de your ex-girlfriend cold heart, mai ales dacă ai o conservă prin frigider.

cute cat
 
4. O pisică știe ce vrea

Are în comun cu fosta prietenă accesele de furie. Este în stare să te transforme într-o zebră cu dungi roșii dacă nu faci cum vrea. Sau dacă o cicălești prea mult, când tot ce își dorește e să doarmă, să mănânce sau să alerge după muște.

cute cat
 
5. O pisică este mai perseverentă

Cu siguranță te bate la concursul „Cine clipește primul”. După aceea continuă să se holbeze, doar așa, de-al naibii.

cute cat
 
6. Pisica este treapta următoare după homo sapiens sapiens

În cazul în care nu știai, o pisică nu se gudură pe lângă tine în semn de apreciere. O face pentru a-ți transmite că te stăpânește. De unde rezultă că nici postul de stăpân absolut al pisicilor neprihănite nu te prinde. E valabilă numai reciproca.

cute cat
 
7. O pisică știe cum să aburească

Lucru la care, evident, mai am multe de învățat din moment ce încă n-ai prietenă stabilă.

cute cat
 
8. O pisică este mult mai flexibilă

Cu toate că ai făcut 12 ani de educație fizică, nu se vede. Pisica, pe de altă parte, n-a făcut nicio oră și e mult mai flexibilă decât tine. Tu poți să stai așa pe un scaun?

cute cat
 
9. O pisică știe să doarmă

Nu ca tine, care mergi, în timpul nopții de 5 ori la toaletă, iar în timpul zilei nici măcar nu te chinui să închizi un ochi pentru că ești prea preocupat de viața ta, aparent interesantă și aglomerată.

sleepy cat
 
10. O pisică are ceas biologic

Ceea ce ție îți lipsește cu desăvârșire. Dimineața ai nevoie de o alarmă. Ba mai mult, o pisică este pre-alarma ta. Una enervantă. Nu contează dacă n-a sunat ceasul. Vrea să o asiști la 5 dimineața, la primul ei mic dejun. Apoi să o drăgălești, să mergi cu ea la tava cu nisip, să îi dai drumul la robinet și să te uiți la ea cum bea apă și să-ți pară rău când trebuie să te ocupi și de tine.

cute cat

 
Stă, se uită de pe balcon la oameni, îi critică pe toți în secret că ce mers are ăla, ce păr are aia, ce slăbănog e ăla, uiă-te și tu la deșirata aia, și chiar crede că n-o vede nimeni. Așa ca tine. Ăsta este punctul vostru în comun.

cute cat

 
Și după ce că și așa face cum o taie capul, tot ea e cea nemulțumită, cu privirea pierdută în zare, gândindu-se la dopul pe care l-a pierdut sub dulap.

cute cat

Be Sociable, Share!
Alis M.
Este expertă în arta procrastinării și specialistă în așteptarea Inspirației, are carnet de șofer, categoria Pisică, este content manager în cadrul Asociației Scriitorilor în Zațul de Cafea, iar timpul liber și-l petrece împachetând fum și salvând balenele de la înec. Are capul în nori și picioarele bine înfipte în bocanci. Când va fi mare, Alis vrea să devină fotoliu.

3 COMMENTS

  1. Cu excepția trezitului de dimineață, așa-i și TheMitsi. Ea așteaptă să mă trezesc eu 😀 Cumva a învățat că mâna mea nu se mișcă pentru a o mângâia, dacă nu am ochii deschiși. Așa că așteaptă. Sau doarme pe picioarele mele.

    • Dacă TheMitsi așteaptă să te trezești, înseamnă că ai o pisică de excepție! N-am mai pomenit pisică răbdătoare 😀

Leave a Reply